7 januari 2016

En Rolig Dag

Heej bloggen, jag heter Nicolina och är jätte bra på att blogga.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag cyklade till dagis för att hämta min storebror som brukade smita dit för att leka i sandlådan. Han hade glömt sina skor hemma men det var bara rätt åt honom så på vägen hem cyklade jag ifrån honom och slängde kottar på honom tills han började gråta.

När vi kom hem märkte jag att jag hade låst ut oss men jag skyllde på min bror istället så jag klarade mig utan stryk. När vi tagit oss in genom att köra traktorn genom köksfönstret åt vi glass och havrekex tills klockan blivit 5, för då skulle jag till Oravais och jobba på ABC. När jag tagit mig till Oravais genom att lifta med min snygga granne kom jag på att jag är alltför lat för att arbeta så jag gick till kaffestugan istället och tiggde till mig ett glas saft och en raggmunk. När jag till slut fick min munk kom jag på att jag redan ätit massor med glass och havrekex och dessutom hade jag glömt min bror ensam hemma med hunden. Största problemet är att han är jätte allergisk mot hundar, dessutom har vi ingen hund... Kan ha varit en björn, eller en älg.

När jag till sist kom hem igen stod fortfarande traktorn i köket så jag backade den till sin rätta plats så att ingen skulle märka något. Jag började leta efter min bror och "hunden" men jag kunde inte hitta dem någonstans så jag gick och tittade på tv istället. Efter en stund kom även min syster hem och frågade vem som kastat sten i glashus, varför hon frågade det har jag ingen aning om, hon är lite konstig. Hon hade också med sig en ekorre. Den var död.

När klockan var 10 gick jag och borstade tänderna och hittade på samma gång min bror, det var roligt. När jag skulle gå och lägga mig hittade jag hunden i min säng, det var också roligt. Det var en bra dag. I morgon skall jag gå till butiken för att träffa mina vänner, vi ska köpa solglasögon och hårspray. Nu skall jag och hunden börja sova, vet fortfarande inte vems hund det är. Inte om det är en hund heller. Päls har den iallafall.

Puss och gonatt bloggen!

4 kommentarer:

 1. Hahahahhaha, vad i hela friden är dethär??? haha

  Kan juförsej bra vara det roligaste jag läst på länge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheheh :D visst bra historia?

   De va Razze som skrev.. ;)

   Radera
 2. Hahah, bästa historen ja läst på läng!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jamen va bra att du tycker he! :D

   Radera

Kommentera här (: