12 maj 2015

M A J - listan

Vad är ditt mål under maj månad? Få min praktik färdig, & få studenten då, men det kan jag ju inte längre påverka så. Sen ska jag också försöka njuta så mycket jag bara hinner!

Vad kommer du vara beroende av? Fint sällskap, och kaffe. Som vanligt då alltså.
Vad står det i ditt första inkomna sms för maj månad? "kommer kanske senare!" skulle kunna varit ett bättre meddelande, but oh well!
Hur ser en typisk maj-morgon ut för dig? Vaknar av att solen lyser i ögonen, dricker kaffe och beger mig sedan iväg till praktikplatsen eller någon annanstans. Kommer något hända denna månad som aldrig hänt tidigare? Jag kommer gå ut fkf & förhoppningsvis ta studenten då. Sen så vet man ju aldrig vad det händer för spännande saker!
Vilka låtar finns på din spellista för maj? Mumford and Sons nya album, såå bra! Lyssna vettja!
Är det något du vill ha mindre av denna månad som du hade för mycket av förra månaden? Framtidsångest. Den vill jag inte se mera på en tid nu.!
Är det något du vill ha mer av denna månad som du hade för lite av förra månaden? Mera säkerhet, äventyr med fint sällskap, och kramar. Tack!

Smider du redan planer inför sommaren? lite grann jo, hoppas att jag hinner med mycket festligt trots att jag ska jobba hela sommaren.
Bästa drycken i maj! Is-latte. Avnjuts bäst på en solig uteservering.

Vad är det finaste någon sagt åt dig hittills under månaden? Hmm. en sa att jag är snygg i uppsatt hår, vilket var ganska fint sagt nog eftersom jag känner mig väldans osäker när jag har håret i hästsvans.
Vad hoppas du att någon ännu kommer att hinna säga åt dig innan månaden är slut? "Kom med ut på äventyr!" eller något annat positivt & spännande.

(tog bilderna från weheartit.)

2 kommentarer:

 1. När jag ser andra bilden och läser ditt sista svar känner jag att nämen kanske vi ska åka ut på interrail nu, strosa i Berlin och Amsterdam och Paris och en massa andra städer och små byar. Äventyra lite ja. (men så var det ju det där med pengarna som inte fanns)
  ps. tack för senast, fina du! det var väldigtväldigt trevligt tycker jag. och så tycker jag att det inte måste gå två år tills vi träffas på fika igen. :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen alltså Mirjam, egentligen borde vi ju no göra de! ::) Göra livet till ett äventyr och sånt fint, trots att vi int har pengarna!

   Tack själv! De va no faktiskt väldans trevligt, du e ju så bra. Jo exakt, snart igen och int om två år! :D

   Radera

Kommentera här (: