4 februari 2015

Onsdagsfunderingar.

Allt för ofta känner jag att jag måste vara på ett speciellt sätt, för alla andras skull. Som att jag måste vara snygg i dag för att jag ska umgås med andra människor och oj vad ska dom annars tänka, om jag inte ser bra ut. Som att jag skulle behöva vara snygg för någon annans skull. Och att jag måste vara glad fastän jag egentligen är ledsen & vill gråta, men alla andra är ju glada så då förväntas det glada miner av mig också. Annars är jag tråkig och bitter, och då vill ingen umgås med mig.

Jag har dagar när jag själv tycker att mitt hår är för smutsigt och mina kläder inte passar. Och dagar när jag är väldans ledsen och inte lika glad som alla andra. Men jag har också dagar när jag har min favorit tröja på och känner mig galet snygg och hela livet är underbart. Och egentligen är jag ju alltid bra, varje dag, trots att jag ibland har en dålig dag. Jag är ju fortfarande Nicolina.

Jag kan bara vara mig själv, och det borde räcka,
jag ska ju inte vara någon annan.

12 kommentarer:

 1. Du e världens finaste Nicolina alla dagar! Även fast håret e lite smutsigt o du e lite sur ��

  SvaraRadera
 2. så så så så bra skrivet!! fina du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojmen tack så väldans myki fina Mirjam!!

   Radera
 3. Åh va jag gillar den Nicolina som bara är sig själv, oavsett om humöret är uppåt eller neråt. Sluta snälla aldrig vara den Nicolina, för hon räcker mer än bra <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, fina! Nu blev ja väldans glad i hjärtat. <3

   Radera
 4. Så bra skrivet! Du är otroligt bra Nicolina! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du! Du e galet bra du! <3 Kram!

   Radera
 5. Låter bekant det där. Men det är ju så onödigt att vara nån annan än sig själv när man egentligen innerst inne är totalt episk. ;) Det är bara det att andra inte alltid lyckas se det, och då är det ju synd om dom. Jag hejar på dej! (och tycker förresten att din blogg är mycket trevlig!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen exakt, vi e ju så bra så vi ska nog va oss själva ju! Och precis som du säger, synd egentligen om dom som int ser de. Tack så myki Julia! :))

   Radera
 6. Jamen så sant så sant! Så bra, alltid bra, bäst på att bara va världens bästa Nicolina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj du fina Lena. Du e nog så suverän du <3

   Radera

Kommentera här (: