15 februari 2015

Jamen, vad händer nu då?

Penkkis är över, skolan är nästan slut, jag är hemma i skärin och har läsledigt. Och för tillfället känns det tomt. Väldigt tomt. Penkkis var ju dagen man längtat efter och planerat inför, och nu är det plötsligt över. Hela helgen har jag gått runt och känt mig tom, och saknat alla människor som jag umgicks med i torsdast. Vad ska jag nu göra med mitt liv? Egentligen vet jag ju svaret på det, jag ska läsa psykologi och hälsokunskap tills jag stupar.

Nämen, det kom bara som så plötsligt, och jag är ju inte så bra på det här med förändringar och avslut. Och egentligen är det här inget avslut för snart är vi två veckor i skolan igen och då kommer jag tycka att "ååh tar det här aldrig slut?".

Så nu ska jag nog bara försöka njuta av nuet, som en vän och jag pratade om i fredast, när vi satt på mitt golv och kände att livet ger oss en massa "oj"-upplevelser.

2 kommentarer:

  1. Ja, exakt. Man har lixom glömt att tänka på vad som händer sen. När godiset tagit slut, dräkten klätts av, musiken tystnat och ropen dött ut. Vad händer sen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Planerna räckte int längre, så nu står man här å vet int alls vad som händer eller vad man ska göra. Hjälp.

      Radera

Kommentera här (: