5 februari 2014

I just want to pour my soul out on someone and not have to worry about the mess I´ve made.

Det här med att vara sig själv. Och att känna att det är så det ska vara. Jag vill så gärna vara mig själv, bara vara Nicolina. Men det är så svårt. För jag har ingen aning om vem det är. Hur ska jag kunna vara mig själv om jag inte vet vem jag är. Det går ju inte. Kanske ska jag sluta försöka och tänka, kanske det blir som det ska vara då. Jag är bara så rädd att vara någon som ingen vill ha. Någon som alla till sist tröttnar på. Så känns det, som om jag är någon som man orkar med en stund och sen går man sin väg utan att vända sig om. Jag vill vara någon som inspirerar folk, någon som är bra. Jag vill ju vara någon som andra kan vara stolta över att känna, någon som jag själv kan vara stolt över att vara. Jag vill vara någons viktigaste, jag vill att någon ska se på mig och tänka, wow, tänk att jag fick henne! Jag vill vara mig själv, och ändå vara det finaste för någon. Jag vill att någon ska tycka att när jag vaknar mitt i natten och vill dricka apelsinjuice, att det är något av det finaste i livet.

Så kom, kom med dina starka armar
ta min hand i din
visa hur livet egentligen ska levas14 kommentarer:

 1. Oj nikå, så fint, så ärligt!! <3 jag e stolt över att känna dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh tack Lolli!! Va glad ja blir! Du e så arma fin. Kram <3

   Radera
 2. Du är så fin o bra o såklart en av de viktigaste personerna för mej :)

  Mamma

  SvaraRadera
 3. Va den person du tycker du känner att du e bekväm i! Finns människor som tycker om dej precis som du e.. klart man måst ändra lite på se ibland men du e fin som du e! :) va den som mamma uppfostra dej till. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du! Precis så e de väl ja ska va :) De va bra sagt! Tack :)

   Radera
 4. åh men tack för lite äkta text! så bra, och så där tänker jag också ibland, faktiskt. och usch när man börjar tänka för mycket och bara blir mer förvirrad. bäst är det att sluta tänka själv och vända sig till Gud, tror jag, eller ja, det är det. Kram på dig du fina, och jag tycker att du verkar helt jättehärlig och du är en sån jag vill umgås mer med!!

  SvaraRadera
 5. Tack! Jamen, exakt. Skönt att de e nån annan som tänker så ibland också. Jo, de e de bästa man kan gör, för de blir ju int fel med honom. Åh, kram på dej Mirjam! Du e fin. :)

  SvaraRadera
 6. ja e så stolt över att få va vän me en sån fin å stark person som du, å du e så himla vikti fö mej! tack för att du finns, å för att du e precis som du e! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulle! Tack, du gjord just min kväll. <3 Tack för att DU finns, du e så värdefull! Puss&kram!

   Radera

Kommentera här (: