28 november 2013

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving.

Jag går i skolan på dagarna och ser på friends & dricker te på kvällarna. Det är lite för mycket nu, vilket leder till att jag väljer att inte göra något alls. Inte så man löser saker, jag vet, men det är bara så det är nu. Snart får vi jullov och då tar i alla fall en del saker paus. I morgon kommer Adde hit och då brukar saker automatiskt bli lite bättre. Det blir en bra helg med bästa vän, barnpassning och släktkalas/lillajulfest. Sedan är det december, och jag gillar ju december.

4 kommentarer:

 1. Ville bara påpeka ett litet fel! Inget illa menat med det dock! :)
  Men när du skriver " Sedan är det december, och jag gillar ju december. " blir det lite fel. Går inte riktigt att lägga ett kommatecken och " och " efter det :D " Sedan är det december och jag gillar ju december " eller " Sedan är det december. Och jag gillar ju december " vore rätt :D
  Som sagt, inget illa menat. Vill inte att du tar det på det sättet. :)

  SvaraRadera
 2. Haha hoppsan! Jonämen så är det väl, det blev kanske lite fel där jo.. :)

  SvaraRadera
 3. Ursäkta?
  Spelar det någon roll hur hon skriver? Hon skriver väl som hon talar eller som hon tycker verkar bekvämt. Jag tycker det är oförskämt att kommentera anonymt på en blogg som du frivilligt läser.

  Jag tycker det är fint att Nico skriver som hon vill. Då det handlar om känslor så hinner man inte beakta grammatik. Tycker jag :)

  SvaraRadera
 4. Jamen tjena kära grammatikrättare. Innan du rättar någon annans fel kanske du skulle se till att ha rätt grammatik själv. Man kan inte börja en mening med "Och". Man kan heller inte börja en mening med "Men". Man ska heller inte ha mellanrum mellan citattecken/situationstecken och meningen innanför citattecknen. Hoppas du inte gått ut skolan så du hinner lära dig lite grammatik ännu. Tack och hej!

  SvaraRadera

Kommentera här (: