8 november 2012

Our God is greater, our God is stronger


Under den här veckan som jag har varit på Team Action och Sion har jag funderat en hel del. På Gud och mej. Vad jag vill att Gud ska göra i mitt liv. Vad jag har för drömmar. Vad lever jag för. Massor av svåra, men viktiga frågor. Jag vill hjälpa andra människor att komma till tro. Jag vill leva för Gud. Jag vill leva ett stadigt, kristet liv.
I bland känns det svårt att vara kristen. Man faller för grupptrycket och vågar inte erkänna att man tror på Gud. Det har hänt mej flera gånger. Men det funkar ju inte, att bara vara kristen i bland eller att vara det i hemlighet. Så vad om någon retar dej lite för din tro. ”If our God is for us, then who could ever stop us?” Fast det känns svårt i bland, så är det absolut värt det!
I bland känner man av pressen att vara en perfekt kristen. När man gör något fel känns det som om man blir dömd. Men så är det inte, för det finns inte perfekta kristna. Ingen vanlig människa kan vara perfekt. Alla gör fel någon gång. Och när vi gör fel, förlåter Gud oss. Gud dömmer inte, för Gud är kärlek. Guds kärlek är störst i världen. Och när man har en dålig dag, känns det så skönt att veta att Gud alltid finns där. Han finns inte bara med när allt är på topp, han finns också med när allting inte är lika bra.
Så jag uppmuntrar dej att leva med Gud, för varje ny dag är en ny dag med Gud!

Det här skrev jag på Team Actions blogg när jag hade prao där i februari. 
Nu tyckte jag att det passar bra här i kväll.

6 kommentarer:

 1. bra inlägg o så sant :) god is awesome!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åj tack Pinja! :D JA! Han e helt enkelt bäst!

   Radera
 2. True words Nicolina! Due smart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tack Karolina! Hihi, I have my moments! ;)

   Radera

Kommentera här (: